Video bedrijfsjaaroverzicht

Video is het beste middel om informatie en gevoel te combineren. Dus wil jij dat jouw medewerkers positief terugkijken op 2015 en/of geïnspireerd beginnen aan 2016? Bestel nu voor jouw bedrijf een video jaaroverzicht 2015!

Onze video’s laten in maximaal 10 minuten de highligts van jullie bedrijfsjaar zien, waarin dat ene prachtige project of dat nieuwe product is uitgelicht dat met geen woord te beschrijven is. Geef je bedrijf een persoonlijke touch door medewerkers in beeld te brengen. Met een knipoog, een grap of serieuze boodschap, het is aan jou.

  • Jij kiest een stijl door een keuze te maken uit 1 van de 2 stijlen (templates) of een maatwerk video te bestellen, levert foto’s, teksten en filmpjes aan.
  • Wij zorgen ervoor dat je een mooie video ontvangt van maximaal 10 minuten voor jouw eindejaars- of nieuwjaarsbijeenkomst. Daarvoor werken wij samen met videoproductiehuis iVoets en visuele effecten bureau Yor-Impression.
  • Jouw investering, wanneer je een van de 2 templates bestelt, bedraagt slechts €1500,- (excl. btw).
Bestel hier

Uiterste  besteldatum: 10 december 2015

Klik op de video’s om een beeld te krijgen van de templates of vul direct het bestelformulier in voor een maatwerkvideo.


Video jaaroverzicht Style 1 
Video jaaroverzicht Style 2

Heb je het video jaaroverzicht gevonden dat je online wilt kopen?

Op onderstaand bestelformulier vul je al je gegevens in. Je ontvangt van ons een bevestigingsmail, een factuur en een handleiding hoe je jouw informatie kunt aanleveren. Vervolgens gaan wij aan de slag op basis van jouw gekozen template.Voor een maatwerk-video nemen we direct contact op.

Resultaat

Een video waarin jouw bedrijfsjaar 2015 op unieke wijze in beeld is gebracht.

Bestel hier


Faceboook