Training

Wilt u zich verdiepen in nieuwe thema’s, nieuwe vaardigheden opdoen of ervaringen uitwisselen met andere organisaties? Van Gerrevink heeft een trainingsaanbod waarvoor u zich individueel kunt inschrijven. Wilt u liever met de hele organisatie of het team aan de slag?

Heeft u speciale wensen? Wij leveren graag maatwerk. Voor alle thema’s geldt dat wij korte inspiratiesessies, een uitgebreide training of een langer-termijn-traject kunnen bieden. Op diverse locaties in Nederland of bij uw organisatie.

Maak een afspraak

 

 

Altijd met inspirerende werkvormen, voortdurende interactie en afwisseling tussen denken en doen.training

Wij bieden trainingen, workshops en trajecten aan op het gebied van (strategisch) management, teamontwikkeling, kwaliteitszorg en communicatie.  Bekijk hieronder ons trainingsaanbod:

  • Videocommunicatie
  • 99% kwaliteit = geen kwaliteit
  • Lessen op de boerderij voor managers
  • Strategisch plan op een A3
  • Kloppend maken van het hart van de organisatie is werken met vanuit kernwaarden, missie en visie
  • Imago creëer je, reputatie krijg je over risico- en crisismanagement
  • Doen wat je je moet doen – timemanagement
  • Effectieve teamvergaderingen

Actueel trainingsaanbod

Geen evenementen beschikbaar


Inschrijven

Uw naam *

Uw telefoonnummer *

Uw emailadres *

Onderwerp

Uw bericht

 


Aanmelding

Aanmeldingen voor trainingen, studiedagen, opleidingen, workshops, clinics en cursussen worden behandeld op volgorde van binnenkomst. U kunt zich inschrijven via het inschrijfformulier onder aan de pagina.

Bericht van deelname

U ontvangt, nadat u zich heeft aangemeld voor een training een bevestiging van deelname. Bij eventueel onvoldoende aanmeldingen kan de training door Van Gerrevink Advies worden geannuleerd. U ontvangt daarvan tijdig bericht.

Plaatsingsvoorwaarden

Voor enkele trainingen worden deelnamecriteria gehanteerd. Deelnemers worden dan op basis van een vragenlijst of een gesprek geselecteerd.

Betaling

Door het insturen van het aanmeldformulier verplicht u zich tot het betalen van het gevraagde bedrag. Het volledige bedrag dient voor de aanvangsdatum van de training te zijn voldaan. In de prijs zijn koffie, thee en eventueel materiaal inbegrepen. Bij trainingen van een hele dag is ook de lunch inbegrepen.

Annulering

Annuleren kan alleen schriftelijk. Bij annulering brengt Van Gerrevink Advies kosten in rekening:

  • Tot vier weken voor aanvang van de training € 25,- administratiekosten.
  • Minder dan vier weken voor aanvang: het gehele bedrag.

Voor annulering van maatwerktrainingen gelden de voorwaarden die in de offerte zijn opgenomen.

Kwaliteitsbewaking

Van Gerrevink Advies traint al jaren een brede groep van professionals en organisaties.Wij kunnen bogen op een jarenlange expertise in de overdracht van kennis en kunde. Het trainingsaanbod wordt jaarlijks geëvalueerd en zo nodig aangepast. Zo staan wij garant voor de kwaliteit van ons trainingsaanbod.

Faceboook