Missie, visie

Missie

Elke organisatie is uniek en verdient het om optimaal te presteren.


Onze visie

Wij geloven in de kracht en mogelijkheden van mensen. Mensen maken het verschil in organisaties. Wij dagen uit, inspireren en begeleiden als strategisch partner mensen sturing te geven aan hun organisatie. Wij willen het kompas zijn, die mensen leert koers te houden richting de stip op de horizon. Hierdoor kunnen organisaties hun omzet en prestaties ontwikkelen.


Onze kernwaarden

De basis achter Van Gerrevink Advies is een set aan kernwaarden. Samen met onze samenwerkingspartners zorgen we er voor dat we goede resultaten neerzetten.

  • We focussen op toegevoegde waarde Wat we doen moet in de processen en voor de medewerkers van klanten waarde toevoegen.
  • We doen wat we beloven In een relatie moet je op elkaar kunnen vertrouwen. Daarom is doen wat je beloofd belangrijk. Samen met de klant aan de juiste dingen werken leidt tot het beste resultaat.
  • We werken vanuit de praktijk Theorie vertalen wij naar praktische hulpmiddelen passend bij de organisatie en situatie van de klant.
  • We gaan voor resultaat Met plezier inspireren, begeleiden en prikkelen we. Dat doen we vanuit een persoonlijke aanpak zodat de klant straks verder kan zonder ons.

 

 

Carla van Gerrevink

Carla van Gerrevink (eigenaar Van Gerrevink Advies)


Voor Carla is zeilen een uitdaging in het omgaan met de elementen. Haar droom is om ooit met een boot rond haar favoriete eiland Corsica te zeilen. Met plezier zet ze alle zeilen bij voor haar eigen bedrijf Van Gerrevink Advies en Training waarmee zij ondernemers breed ondersteunt bij het op koers krijgen of houden van hun organisaties.


Om de golven te trotseren, is het de kunst om een schip met de juiste strategie, tactiek en uitvoering van taken door de bemanning door weer en wind te sturen. Soms kan de stuurman of kapitein daarbij wat hulp gebruiken. In organisatietermen kan dat zijn op het vlak van het verbinden van mensen aan doelen, het bieden van duurzamere, klantgerichtere diensten/producten en/of het optimaliseren van de bedrijfsprocessen.

Faceboook